Ce rol are crema de noapte pentru piele

0

Dacă ne asigurăm de faptul că pielea noastră primește cea mai mare atenție și este atent îngrijită, putem fi sigure că numeroase afecțiuni ale pielii, precum îmbătrânirea prematură, pot fi prevenite. Este esențial să folosim produsele cosmetice potrivite, în fiecare zi, inclusiv crema de noapte. Dacă până acum nu știai acest lucru, află că aceste creme de noapte aduc o multitudine de beneficii asupra aspectului pielii noastre.

Află acum care sunt efectele acestei etape de îngrijire a tenului (crema de noapte):

1.Hidratează intens

O piele deshidratată are la bază doi factori principali: razele solare și poluarea. În plus, alimentația necorespunzătoare și un stil de viață sedentar afectează de asemenea tenul. În schimb, cremele de noapte au ingrediente din plante care ajută la regenerarea celulară.

2. Facilitează elasticitatea pielii

Elasticitatea pielii poate fi și ea afectată de diverși factori. În primul rând, deficiența de vitamine, iar mai apoi alimentația nepotrivită. În schimb, aproape toate cremele de noapte au la bază vitamine ce refac țesutul pielii, lăsând-o catifelată.

3. Redă strălucirea

Foarte multe creme de noapte conțin formule de microcristal, iar unul dintre ingredientele acestor formule este chiar glicerina. De aceea, aceste creme nu doar hidratează intensiv pielea, dar îi și oferă o strălucire remarcabilă. Ca să te bucuri de aceste rezultate, trebuie să aplici crema de noapte în fiecare seară.

4. Previne îmbătrânirea

Cremele de noapte oferă rezultate incredibile în ceea ce privește îmbătrânirea pielii. Femeilor cu vârsta peste 30 de ani le sunt recomandate aceste creme și pot alege dintr-o varietate de astfel de creme, deoarece există foarte multe pe piață.

5. Ajută la producția de colagen

Asemeni elastinei, colagenul este o proteină pe care pielea o produce în mod natural. Astfel, orice cremă de noapte pe care o regăsim pe piață poate fi de ajutor în îmbunătățirea producției de colagen. Dacă o veți folosi în fiecare seară, aspectul pielii voastre va prezenta foarte multe schimbări în bine, iar semnele de îmbătrânire vă vor ocoli cu siguranță.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.