Ce statut trebuie să ai pentru a sta în primul rând la un eveniment Fashion Show

0

Dacă în urmă cu două sute de ani prezentările de modă se țineau în saloanele de couture, iar invitații stăteau în jurul unor meselor unde hainele fuseseră făcute, acum lucrurile nu mai sunt deloc la fel.
Nu numai că decorul din cadrul prezentărilor este complet diferit, acesta transmițând la rândul său emoția designerului, devenind chiar o parte semnificativă a unui catwalk, ba chiar a intervenit așa-zisa frenezie a “frow”-ului (first row).
Aceasta se traduce prin constanta dorință și curiozitate de a te afla sau a ști cine se află în primul rând, de a vedea cine este pus lângă cine și a crea scenarii complexe despre raționamentul așeazării acestora.
Ce statut trebuie să ai pentru a sta în primul rând la un eveniment Fashion Show
Și da, în caz că vă întrebați, chiar există un raționament în spatele așezării publicului. Ultimele rânduri sunt dedicate invitațiilor din media și publicitate, în timp ce cele din mijloc sunt pentru bloggeri și anumite celebrități. Cumpărătorii sunt plasați pe cel de-al doilea rând, în timp ce pe primul se află cele mai importante persoane din lumea modei sau vedetele apropiate designerului.
Totuși, ca orice regulă în modă, nici aceasta nu este bătută în cuie. Ba chiar mai mult, potrivit unei publicații de profil, locurile din primele rânduri ar putea chiar să fie puse spre vânzare în viitor.
Iar lucrurile chiar capătă contur în această direcție. Spre exemplu,…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.