Ce sumă alocă Melania Trump lunar pentru garderoba sa

0

Melania Trump (48 de ani) este Prima Doamnă a SUA din anul 2017. De atunci, Melania a fost fotografiată purtând doar haine de designer, iar acum un blogger de modă din SUA a calculat câți bani alocă aceasta pe lună pentru achiziționarea de piese vestimentare noi.
Ce sumă alocă Melania Trump lunar pentru garderoba sa
De când a ajuns la Casa Albă, Melania Trump a purtat aproape exclusiv ținute de designer.
Doar luna aceasta, Prima Doamnă a cheltuit aproape 23.000 de dolari pe haine, conform unei bloggerițe de modă, citate de Perfecte.ro. Pe deasupra, aceasta a purtat niște piese vestimentare care nu au putut fi identificate, ceea ce înseamnă că suma reală este mult mai mare.
La începutul lunii martie, fostul model a avut ocazia să-și etaleze garderoba începând un turneu prin Statele Unite. Melania și-a promovat inițiativa numită „Be Best”. Aceasta își propune să ajute copiii să facă față unor probleme dificile, precum dependența de droguri sau bullying.
Citește și: Melania Trump și Monika Babisova, soția primului ministru ceh, s-au întrecut în ținute!
În timpul călătoriei, aceasta a optat pentru o serie de ținute de designer. A purtat o haină mov Bottega Veneta, de 6700 de dolari, alături de un pulover Ralph Lauren și pantofi Manolo Blanik, de 700 de dolari.
Melania a fost văzută ținând un discurs în Las Vegas într-o haină Alexa Chung. La ora actuală, piesa este la vânzare pentru suma de 1400 de dolari.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.