Ce trebuie să faci pentru ten mai tânăr

0

Sculptra este tratamentul care ajută atât la remodelarea volumului facial, cât și la corectarea ridurilor și șanțurilor moderate. Tratamentul constă în injectarea substanței care este un produs cu absorbție lentă, al cărui efect devine evident după maxim 6 săptămâni. „Tratamentul se desfășoara în 3 ședințe de injectare spațiate la 2 luni, iar efectele rămân vizibile timp de 2 ani. Sculptra este contraindicat persoanelor cu probleme acneice sau infecțioase (herpes), fiind necesară tratarea acestora și apoi aplicarea Sculptra”, explică chirurgul plastician, dr. Florin Juravle.

Frumoasă ca Madonna

Sigur, toate femeile își doresc să aibă vitalitatea Madonnei. La nivelul tenului, artista folosește o serie de trucuri pe care, cu plăcere, ni le recomandă și specialistul nostru. Bunăoară, nu ar strica, așa, înainte de sărbători să facem câteva ședințe cu Intraceuticals. „Tratamentul facial constă în introducerea în straturile profunde ale pielii substanțe benefice precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E) şi antioxidanţi (aloe vera şi ceai verde) cu ajutorul oxigenul hiperbaric care este produs de un aparat special. Intraceuticals este un tratament bazat pe tehnologia oxigenării hiperbarice și pe infuzia în profunzime a serurilor special create”, explică medicul Florin Juravle.
Veșnicul acid hialuronic

Sigur, există și varianta ajunsă aproape clasică și folosită din ce în ce mai mult, acidul hialuronic. „Acidul hialuronic este o substanță ideală pentru materialele de umplere dermică deoarece conferă o senzație naturală în piele și are efect de durată. Sigur, persistența efectelor poate depinde de vârstă, cantitatea de filler injectat, locul de injectare, calitatea pielii și, în general, de starea de sănătate și de modul de viață al pacientei”, explică medicul.

Așadar, iată care pot fi trei dintre cele mai ușoare și comune tratamente de înfrumusețare pe care le putem face înainte de Crăciun și de Revelion.

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.