Ce trebuie să știi despre colecția Louis Vuitton Cruise 2020

0

Miercuri seară, Nicolas Ghesquière a prezentat la Centrul de zbor TWA de la Aeroportul J. F. Kennedy colecția Louis Vuitton Cruise 2020.
De data aceasta, designerul Louis Vuitton a ales ca locație o bijuterie arhitecturală care l-a inspirat.
Anii precedenți, Nicolas Ghesquière a ales clădiri celebre din era modernistă, cum ar fi muzeul Miho din Kyoto, Bob Hope Estate din Palm Springs sau Fondation Maeght din Saint-Paul de Vence.
„Sunt bătrân”, a spus Ghesquière cu farmecul său însuflețit după spectacol, „așa că am aterizat aici o călătorie. Îmi amintesc mereu locul ăsta, aici, terminalul ăsta. Sosind în acest oraș fantastic … și, în același timp, la această capodoperă arhitecturală „.
Ce trebuie să știi despre colecția Louis Vuitton Cruise 2020
Colecția s-a bazat pe impresiile timpurii ale lui Ghesquière din New York.
“Am aterizat aici când acest terminal era încă deschis, cândva în anii ’90”, a spus el despre TWA Flight Center. „A fost probabil cea de-a treia călătorie a mea în New York. Când vii pentru prima oară la New York, ai de descoperit atât de multe… imaginile sunt și acum atât de puternice în mintea mea”.
Prin viziunea călătoriilor lui, Ghesquière a interpretat stereotipurile și mărcile comerciale ale orașului New York, de la oameni de afaceri și fete muncitoare din anii ’80, îmbrăcați în costume, la vibrantele scene de tineret subterane și, bineînțeles, zgârie-norii.
”Ca…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.