Ce trebuie să știi despre esteticianul vedetelor, Joanna Czech! Este extrem de dificil să ajungi pe lista ei

0

Medicul estetician Joanna Czech se află în spatele tenului perfect al multor vedete de la Hollywood, cum sunt Kim Kardashian, Anna Wintour, Cate Blanchett etc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
Sneak preview of some of the beautiful faces you’ll see on the red carpet tonight at the @cfda awards! || #JoannaCzech #cfda
O postare distribuită de Joanna Czech (@joannaczechofficial) pe Iun 4, 2018 at 3:37 PDT

Este veterană în industria de frumusețe și, fiind extrem de ocupată, este destul de greu să ajungi pe lista ei.
Joanna Czech este celebră pentru masajele faciale elaborate și pentru faptul că este ambasador al mărcii Biologique Recherche.
Dacă aruncați o privire asupra paginii ei de Instagram, puteți vedea că aparatura pe care o folosește este foarte elaborată. De la celebrele ultrasunete, microcurenți, radiofrecvență, crioterapie și până la LED cu ionizare negativă, Joanna Czech este mereu inovativă și atentă la sănătatea pielii. În plus, dacă amintim despre exfolierea prin microdermabraziune cu particule de diamant, ați putea crede că fabulăm.
Joanna Czech nu ține cont de tendințe atunci când vine vorba de îngrijirea pielii și susține faptul că fiecare ten trebuie tratat diferit: „Consider că trebuie să sprijinim tenul (în loc să îl abuzăm) și să tratăm fiecare piele în mod individual. Nu mă interesează tendințele și cred că din acest motiv mulți oameni se confruntă cu probleme ale pielii, atunci când urmează…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.