Ceaiul de leuștean – Leacul pentru vindecarea și detoxifierea organismului

0

Leușteanul este o plantă renumită și deosebit de îndrăgită de către majoritatea gospodinelor care o folosesc pentru a da mâncării o aromă și un gust deosebit. Cu toate acestea, leușteanul se poate folosi și sub formă de ceai, pentru a scăpa de kilogramele nedorite dar și pentru a înlătura durerile și inflamațiile de la nivelul tractului urinar, indigestia, arsurile stomacale dar și gazele intestinale sau alte afecțiuni.

Conform nutriționistului Irina Stoica, consumul regulat de ceai de leuștean ar putea să aibă efecte benefice în ceea ce privește pierderea kilogramelor acumulate. Cu toate acestea, ceaiul de leuștean nu trebuie consumat de unul singur, ci trebuie alăturat unei diete echilibrate, cu puține calorii și grăsimi, dar și cu exerciții fizice frecvente și un consum mare de apă zilnic.

Leușteanul este renumit pentru proprietățile diuretice, fiind foarte folositor pentru a detoxifia organismul, pentru că, conform experților, ajută chiar și la purificarea sângelui.

Pentru a prepara o cană de ceai trebuie să adaugi o linguriță de plantă în momentul în care apa clocotește. Mai apoi, va trebui să…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.