Cele mai bune filme ale lui Scarlett Johansson

0

Actrita Scarlett Johansson este una dintre cele mai frumoase, dar si talentate vedete de la Hollywood. Probabil o stii din mai multe aparitii cinematografice in care a jucat roluri cat se poate de variate. Probabil te atrage si sex-appeal-ul ei. Insa, desi este tanara, ea a reusit sa apara in filme mari si sa colaboreze cu nume uriase din industria cinematografiei.

Uite cateva dintre cele mai bune filme in care a jucat Scarlett Johansson

1. Hail, Caesar! – Ave, Cezar!(2016)

In acest film aparut in 2016, frumoasa blonda joaca rolul lui DeeAnna Moran, o actrita populara si un star in inotul sincronizat.

2. Match Point(2005)

Rolul jucat in acest film este cel al Nolei Rice, o americanca care incearca sa isi gaseasca norocul ca actrita in Anglia.

3. Avengers – Razbunatorii(2012)

Pentru ca este o actrita care se muleaza perfect pe rolurile ei, ea trece de la filmele de dragoste sau drama la cele de actiune si cu super-eroi. Precum productia Avengers in care joaca rolul Vaduvei Negre, o spioana rusa care devine erou.

4. Lost in Translation – Rataciti printre cuvinte(2003)

In filmul lui Sofia Coppola, Scarlett are rolul lui Charlotte, o americanca tanara, abandonata de sotul ei preocupat de munca in Tokio. Ea va incepe o relatie platonica cu personajul lui Bill Murray.

5. Lucy(2014)

In acest film, Johansson este Lucy, o tanara femeie care dobandeste puteri fizice si psihice tot mai mari dupa ingerarea accidentala a unei cantati enorme de droguri.

6. Vicky Cristina Barcelona(2008)

In aceasta productie ea joaca rolul Cristinei, o tanara singura care este in cautare de noi experiente sexuale si pasionale. Ea va cadea in plasa farmecelor lui Juan Antonio, un pictor spaniol seducator jucat de Javier Bardem. In acest film apare bineinteles si Penelope Cruz.

7. Hitchcock(2012)

Aici ea va juca rolul actritei Janet Leigh, cea care a aparut in filmul „Psycho” si dupa care regizorul Alfred Hitchcock era atat de obsedat.

8. The Island – Insula(2005)

Pe cat de frumoasa, pe atat de versatila in rolurile ei, Scarlett a jucat in acest film o clona cu organe luate de la un supermodel dupa ce acesta a fost ucis intr-un accident de masina.

9. Scoop – Bomba zilei(2006)

Ea are rolul lui Sondra Pransky, o studenta la jurnalism care cauta sa faca lumina in cazul ucigasului in serie Tarot Card Killer.

Tie in ce rol ti-a placut mai mult actrita Scarlett Johansson?

Sursa foto: cinema.com.my

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.