Cele mai frecvente mituri despre sarcină

0

Sarcina este un proces natural din viața unei femei, care diferă ca experiență de la femeie la femeie. Cu toate acestea, există câteva mituri pe care unele femei le iau „de bune” neștiind de fapt că nu au nici o explicație științifică. Dacă vrei să rămâi însărcinată sau deja aștepți un copil, află care sunt cele mai frecvente mituri despre sarcină, și vezi ce ai voie de fapt să faci:

Nu ai voie să faci sex

Acesta este unul dintre cele mai auzite mituri despre sarcină și anume: În timpul sarcinii este interzis să faci sex, deoarece îi poate face rău copilului. Nimic mai fals! Este adevărat că în spre finalul sarcinii nu vei mai simți nevoia să faci sex sau poate deveni dureros, dar în prima parte, este posibil să îți dorești foarte mult partenerul, în urma tuturor schimbărilor hormonale din corp. De fapt, poate chiar să fie benefic pentru tine să îți continui viața sexuală în perioada de sarcină.

Mama intuiește ce sex va avea copilul

De fapt, intuiția este falsă în circa jumătate din cazuri. Potrivit unui studiu publicat în 1996 în Journal of Reproductive Medicine, ai aceleași șanse să…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.