Cele mai frumoase 5 ținute purtate în acest weekend pe litoral

0

Chiar dacă ziua de 1 Mai nu a sosit încă, startul petrecerilor s-a dat încă din weekend în cluburile de fițe de pe litoral. Și ce prilej mai bun să existe pentru vedetele care doreau să își etaleze cele mai extravagante ținute? „Înarmate” cu piese care mai de care mai excentrice, iată cum au fost surprinse cele mai bine îmbrăcate cinci vedete!
Cele mai frumoase 5 ținute purtate în acest weekend pe litoral
1. Chiar dacă dress-code-ul „all white” este specific perioadei și locului, se pare că și ținutele all black pot avea succes. Pantalonii cu volane din tulle sunt într-adevăr o piesă specială, atrăgând toată atenția asupra lor. Geanta mini roz este un contrapunct interesant în toată această „mare” de negru.

2. Combinația adidașilor -care sunt foarte în vogă acum, de altfel – cu șosetele din tulle este cea care scoate outfitul din anonimat, fără îndoială.
Da, geanta galbenă este aleasă corect, însă ar fi putut să pluseze cu ceva mai spectaculos și în partea de sus. Un exemplu bun ar fi aceeași jachetă de jeans, însă cu paiete multicolore aplicate pe mâneci.
Citește și: Inspirația zilei în modă: Rochia din denim

3. Adina știe cel mai bine „cu ce se mănâncă” moda, iar ținuta sa îi denotă lejeritatea în abordare, confirmată inclusiv de coafură și make-up. Totuși, a nu se confunda lejeritatea cu neglijența, combinația propusă de designer fiind una impecabilă.
Adina Buzatu
4. O ținută…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.