Cele mai grozave nuante de oja pentru iarna asta

0

Poate ca nu prea iti pasa de pedichiura ta in aceasta iarna, insa de manichiura ta ce zici? Mainile tale sunt mereu la vedere si presupun ca nu doresti sa fie doar hidratate, ci si ingrijite. Dar ce nuante de oja sa porti in acest sezon rece si de sarbatori?

Mainile tale au nevoie de o ingrijire speciala in timpul lunilor acestea, si de vreme ce investesti in ritualuri de hidratare a pielii, de ce sa nu incerci si niste culori cool, in tendinte?

Dintre ce nuante de oja sa alegi cand mergi la salon sau cand iti faci singura manichiura

1. Daca ai pielea foarte palida incearca culoarea rosu

Pielea deschisa la culoare, cu tonuri reci, arata cel mai bine cu nuante de rosu albastriu sau rosu inchis ori chiar rosu sangeriu. De asemenea, si o nuanta regala de marsala poate arata grozav pe unghiile tale. Plus ca este si o nuanta festiva.

2. Daca ai pielea deschisa la culoare incearca nuante de oja gri

Pielea deschisa la culoare straluceste cu adevarat atunci cand este asortat la unghii bine definite date cu oja movie sau in tonuri grozave de gri. De asemenea, daca iti plac nuantele mai inchise de gri, nu poti da gres daca vei alege astfel de oje la pielea ta deschisa la culoare.

3. Daca ai pielea maslinie incearca tonuri de burgundy sau de pruna coapta

Femeile cu pielea maslinie vor arata cel mai bine cu o manichiura in tonuri de bordo sau de pruna ori visina putreda. Si culoarea bogata a vinului rosu este potrivita pentru tine.

4. Daca ai pielea mai inchisa la culoare sau chiar bronzata incearca nuante de oja movii

Nuantele puternice de mov sunt foarte flatante pentru un asemenea tip de piele. Si un mov inchis regal este minunat.

5. Daca ai pielea de culoare inchisa incearca tonurile verzui-albastrii

Iarna este sezonul perfect pentru a purta pe unghiile tale nuante speciale, puternice, de verde albastrui. Asta mai ales daca ai pielea de culoare inchisa. Este o culoare perfecta pentru sarbatori.

Sursa foto: curademiere.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.