Chiar dacă par banale, sunt o bombă de vitamine. De ce este bine să consumi aceste fructe

0

Utilizate de cele mai multe ori pentru a prepara tăriilor sau dulcețurilor, corcodușele sunt niște fructe subestimate. Aceste fructe complet obișnuite se regăsesc peste tot, însă puțini sunt cei care știu că sunt pline de vitamine, minerale, proteine, acizi, zaharuri și pectine. Au un rol energizant și vitaminizant asupra organismului și contribuie de asemenea la detoxifierea organismului. În plus, pot fi recomandate și în curele de slăbire, grație aportului slab de calorii.

În momentul în care se află în stare crudă, corcodușele au cea mai intensă acțiune antioxidantă și antiinflamatorie. Culorile acestor fructe, ce variază de la galben și roz până la roșu și mov închis, reprezintă un indicator al prezenței substanțelor naturale cu beneficii unice asupra organismului.

Corcodușele conțin în proporție de 90% apă, dar asta nu înseamnă că nu abundă în nutrienți. Au un conținut mare de vitamina C, vitamine din complexul B, acizii organici liberi, pectinele, fierul, calciul, fosforul și magneziu.

De ce este recomandat să consumi corcodușe

-corcodușele sunt perfecte pentru tratarea anemiilor sau a oboselii…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.