Clinica Yiara are solutia pentru problema porilor dilatati

0

Atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor, porii dilatati dau un aspect inesteic tenului facandu-i pe cei care se confrunta cu acestia total nemultumiti de aspectul pielii lor. Porii dilatati nu pot fi tratati cu o simpla crema, remedii naturiste sau in cazul femeilor nu pot fi acoperiti cu machiaj, ci din contra acestia vor ruina orice tip de make-up. Vestea buna este ca la Clinica Yiara exista un tratament pori dilatati de ultima generatie, foarte eficient ce micsoreaza dimensiunea porilor si chiar elimina aspectul inestetic al acestora.

Ce sunt porii si ce cauzeaza dilatarea acestora? Porii sunt deschideri ale foliculilor de par ce faciliteaza eliminarea transpiratiei si ale altor toxine din corp. Exista doi factori responsabili care cauzeaza aparitia porilor dilatati:

  1. Odata cu inaintarea in varsta pielea nu mai produce suficient colagen si isi pierde elasticitatea, iar porii isi maresc dimensiunea.
  2. Tenul gras. Nu este o regula, insa excesul de productie de sebum duce la dilatarea porilor si la infundarea acestora.

Porii dilatati pot aparea atat in adolescenta, cat si la maturitate, iar cei care se confrunta cu aceasta conditie a pielii se pot bucura in cadrul Clinicii Yiara de un tratament pori dilatati realizat cu cele mai noi tehnologii: laserul Harmony XL Pro care miscoreaza porii prin puterea unui fascicul luminos,  laserul minim invaziv Erbium Yag sau fotorejuvenarea cu Clear Lift. Fiecare persoana care se va confrunta cu aceasta problema la clinica, va fi consultata de unul dintre medicii dermatologi care in functie de stadiul conditiei va decide cel mai bun pori dilatati tratament, durata tratamentului si perioada acestuia. Rezultatele variaza de la o persoana la alta in functie de varsta, sex si gena, insa acestea sunt vizibile chiar dupa primele sedinte.

Clinica Yiara este locul unde persoanele cu pori dilatati pot scapa de acest complex, stiind mereu ca se afla pe mainile celor mai buni specialisti si ca se pot bucura de cele mai noi si efciente tratamente de pe piata.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.