Coafurile anului pentru viitoarele mirese. Din câte stiluri putem alege în 2019

0

Sezonul nunților și al mireselor deja a început, ceea ce înseamnă că doamnele care se apropie cu pași repezi către acel moment trebuie să pună la punct ultimele detalii, în special cu alegerea unei coafuri perfecte, mai ales dacă își doresc să se încadreze în trendul anului 2019 și să se potrivească cu forma feței.

Este o alegere destul de complicată, însă acum este momentul să vă inspirați din câteva dintre coafurile care sunt la modă în 2019 pentru sezonul nunților.

Care sunt coafurile la modă pentru 2019

1. Buclele lejere se caută din ce în ce mai des în 2019, încadrându-se în coafurile la modă adaptate nunților. Dacă alegeți să purtați această coafură, cu siguranță vei creea un impact foarte plăcut, oferind un aer de eleganță și rafinament oricărei ținute ați purta.

2. Coada de cal amplasată în vârful capului este o altă coafură ce ocupă un loc fruntaș în topul acestui an în ceea ce privește viitoarele mirese. Chiar dacă alegem varianta de coadă de cal dreaptă sau cu bucle, în mod clar veți obține privirile tuturor. Acest stil conferă feței un aspect de alungire și pe de altă parte, se potrivește perfect oricărui tip de păr pe care îl aveți.

3. Accesoriile în păr sunt un alt look pe care îl puteți adopta dacă doriți să fiți la modă în acest an. Puteți alege flori naturale, agrafe, clești sau orice alt ornament pe care îl puteți amplasa într-o parte a părului, sau într-o…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.