Coafurile vedetelor de la Met Gala 2019, sub lupa hair-stylistului Adi Constantin

0

Cel mai important eveniment fashion al anului, Met Gala, a avut loc luni seară, 6 mai, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Tema acestei ediţii a fost ‘Camp: Notes of Fashion’, iar celebrităţile au făcut deliciul camerelor de filmat pe covorul roz. Vedetele au încercat să surprindă din punct de vedere al ţinutelor ieşite din comun, dar şi din punct de vedere al coafurilor alese pentru acest eveniment major.
Citeşte si: Care au fost cele mai extravagante accesorii de par pe care le-au purtat vedetele
Coafurile vedetelor de la Met Gala 2019, sub lupa hair-stylistului Adi Constantin
De la rochiile excentrice la look-urile avangardiste, divele de la Hollywood au arătat impecabil pe covorul roz sau măcar au încercat să capteze atenţia tuturor.
Pentru că suntem la capitolul frumuseţe, Adi Constantin, hair-stylistul vedetelor, a făcut o retrospectivă a celor mai inspirate şi mai puţin inspirate coafuri ale divelor de la Met Gala 2019.

Noi le-am adunat pe toate în galeria foto de mai sus şi vi le prezentăm detaliat pe fiecare. Sunt atât de multe, încât îţi va fi greu să îţi alegi look-ul preferat, dar pentru asta îl lăsăm pe Adi Constantin să dea verdictul în materie de beauty.
Celine Dion
Celine Dion
La un astfel de accesoriu aplicat in par, cerceii nu-i văd necesari, mai ales ca ținuta acesteia are un guler din paiete , iar cocul pe care-l vedem in imagini trebuia mult mai finisat. Se sar peste detalii la astfel de personaje, pentru ca ele deja cantaresc atat de mult ca…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.