Colanții de ciclism – Îi mai purtăm sau nu sezonul acesta?

0

Luând naștere vara trecută, ceea ce a pornit de la un microtrend, pentru a ajunge mai apoi un trend în adevăratul sens al cuvântului – pantalonii de ciclism-, a acaparat moda momentului.
Și chiar dacă între-timp a fost vorba de un sezon rece, care ar părea în primă instanță complet paralel cu ceea ce reprezintă niște colanți până deasupra genunchiului, iată că aceștia au fost prezenți până și în timpul iernii în ținutele de streetstyle.
Colanții de ciclism – Îi mai purtăm sau nu sezonul acesta?
Iar cum știm că ce este prea mult, strică, rămâne doar să ne întrebăm dacă în sezonul primăvară-vară, pantalonii de ciclism se vor ține tare pe poziția din topul trendurilor “must-wear”.
Și noi credem că răspunsul este da, atâta timp cât îi integrăm în ținute cât mai creative și puțin previzibile. La urma urmei, sunt comozi, se potrivesc multor tipuri de siluete, și deja popularitatea lor a impus existența unei varietăți de modele, de texturi și culori diferite din care poți alege, deci de ce nu?
Iată 10 idei de ținute care demonstrează că pantalonii de ciclism sunt versatili, practici, plăcuți estetic și orice numai nu “basic” – cel puțin pentru moment. Accesează GALERIA FOTO de mai sus.

 
 
 

The post Colanții de ciclism – Îi mai purtăm sau nu sezonul acesta? appeared first on Verdict.ro.

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.