Conceptul de fashion intre moda si stil

0

Tu stii ce culoare domina personalitatea ta? Te-ai gandit vreodata ca un citat iti poate face ziua mai frumoasa sau ca felul cum te imbraci nu trebuie sa fie inspirat din creatia stilistor?

Ei bine, aceste lucruri ar trebui sa iti dea de gandit. Nu este necesar sa mergi dupa anumite reguli stricte din fashion doar pentru a arata ca esti in trend.

Trebuie doar sa fii tu insuti! Este intr-adevar cunoscut faptul ca multitudinea de nuante care ne inconjoara ne creeaza anumite stari de spirit. Cu efecte diferite, unele culori sunt considerate stimulatoare asupra pshicului, generand gandire creativa, entuziasm, inspiratie sau curaj.

Un bun sfat este acela de a observa ce culoare din jurul tau iti creeaza o stare de bine sau te irita. In asa fel vei putea alege doar acele nuante ce-ţi sunt binefăcătoare. Nu renunta niciodata sa crezi, sa speri, sa visezi. Un lucru este simplu de stiut.

Tu iti traiesti viata asa cum stii ma bine, bucurandu-te de lucrurile marunte si de oameni noi care ii cunosti in fiecare zi din viata ta. Niste vorbe rostite cu inteles, fie ele intr-un citat sau spuse de catre o persoana te vor pune pe ganduri, incotro trebuie sa inclini balanta, spre o gandire pozitiva sau negativa.

Credinta te va ajuta intotdeauna sa iti creezi realitatea si sa iti dai seama ca indiferent de ceea ce se intampla tu iti construiesti propria ta cale. Nu exista nici o limita in fashion caci stilul ti-l creezi singur, iar moda e cea care te inspira doar de patru ori pe an.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.