Conceptul Pop-Up, va fi din nou lansat de Kaufland România

0

La doi ani după ce a fost lansat în premieră, Kauflan România face marele anunț și susține că se va redeschide ideea de pop-up restaurant și readuce experiența gourmet și fine dining la prețuri bune, la îndemâna oricărei persoane, de această dată într-o formă ce se poate adapta condițiilor prezente de siguranță.

Deschis într-o variantă de sezon, pe o terasă cu un spațiu de mai bine de 2200 mp, cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul va fi deschis pe toată durata verii, între data de 6 iunie și 30 august 2020, pe terasa Si Lounge din București (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr. 2-4).

Cei care îndrăgesc mesele unice sunt așteptați să afle și să deguste preparatele delicioase ale lui Chef Samuel Le Torrielec, însă oferite la un preț decent, astfel încât, clienții nu vor plăti decât ingredientele, ce provin doar din magazinele Kaufland.

În plus, cum a fost și până acum, clienții pot viziona meniuri diversificate, toate noutățile disponibile, cu opțiuni pentru prânz sau cină, fixe sau a la carte.

De asemenea, spațiul conceput are un program relaxat, ce dă voie clienților să se bucure de experiențe culinare unice, în condiții de siguranță maximă.

Pe post de elemente de noutate, clienții vor fi așteptați cu un program deosebit de experiențe, astfel încât vor fi organizate seri tematice. Miercurea și sâmbăta, clienții se vor desfăta cu preparate alese în cadrul Grill Night, iar joia…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.