Costumul de baie care a făcut ravagii pe internet: „Trebuie să fii foarte curajos să porţi aşa ceva”

0

În ultima vreme, costumul de baie extrem de mic a început să spulbere lumea modei. De puțin timp, un brand american a lansat o pereche de bikini ce vin de altfel la pachet cu o avertizare:  “Nu este pentru cei slabi de inimă”. Tu ai putea să porți așa ceva la piscină?

Este vorba despre brandul American Oh Dolly, care a scos pe piața de vânzare un model de bikini care nu mai poate lăsa loc de alte interpretări, provocând pe rețelele de socializare discuții controversate. Acest costum de baie se vinde la prețul de 37 de dolari.

De asemenea, costumul de baie se vinde și alături de sloganul care l-a făcut celebru și anume: “Nu este pentru cei slabi de inimă”.

De altfel, brandul online admite fără constrângeri că cele două piese ale costumului de baie au rolul doar de a acoperi esențialul și doar atât.

Sutienul are bretele invizibile, din silicon, cu scopul de a acoperi cu material cât mai puține zone de piele și în plus, ajută la obținerea unui bronz uniform.

În schimb, chiloții sunt cei care au stârnit isterie pe rețelele de socializare. Aceștia acoperă o parte foarte mică de piele, iar majoritatea oamenilor se întreabă dacă mai are rost să îi poarte.

”Trebuie să fii foarte curajos să porţi aşa ceva pe plajă sau la piscină” şi ”De ce te mai deranjezi să-l cumperi, mergi direct goală?!” sunt doar câteva dintre reacţiile de pe Instagram.

Atunci când ne referim la costumele de baie, în prezent…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.