Cu ce boli te poți alege de la salonul de cosmetică

0

Ce este mai plăcut decât să te duci la salon ca să te epilezi? O boală cu transmitere? Astfel, în cazul în care nu știați, salonul de înfrumusețare îți poate transmite anumite boli, iar printre ele se numără și hepatita.

Boli ce se pot transmite la epilare! Sunt câteva modalități prin care vă puteți asigura că nu vă veți alege cu nici o boală sau afecțiune după procedura de înfrumusețare. Orice femeie vrea să arate cât mai bine cu putință, de aceea ai grijă ca la următoarea ta vizită să ai parte de un mediu cât mai curat și igienic.

Experții trag un semnal de alarmă vis a vis de procesul de epilare ca fiind unul riscant atât pentru client cât și pentru cosmeticiana care îl practică. Dacă regulile stricte de igienă nu vor fi respectate, clientul riscă să se alegă cu boli serioase, deoarece vorbim despre afecțiuni transmisibile.

Ce boli ni se pot transmite la epilare

Nu doar dentistul sau la salonul de manichiură se poate transmite hepatita. Și nici nu este singura boală cu care vă puteți alege după o sesiune de epilare. Țara noastră este printre puținele în care ceara pentru epilat se refolosește în saloanele de înfrumusețare.

Nu este singura problemă pe care trebuie să o aveți în vizor. Astfel, încercați să acordați o atenție cât mai mare salonului unde veți merge. Persoana care vă epilează trebuie în primă fază să se spele pe mâini, să poarte mănuși de unică folosință și mai ales…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.