Cu ce să NU asortezi niciodată blugii

0

În mod clar, blugii sunt obiectele vestimentare cele mai utilizate de către femei sau bărbați. Fiecare femeie are în șifonier cel puțin o pereche de jeans, fiind cea mai adaptabilă piesă de îmbrăcăminte, deoarece sunt comozi, ușor de asortat și bineînțeles, întotdeauna la modă.

Denimul a fost și va fi mereu la modă, însă modelul blugilor diferă de la un sezon la altul. Anul 2019 vine cu alte trenduri în materie de jeans. Se poarta din nou blugii evazați care se purtau pe vremuri dar au revenit la modă și blugii în diferite culori. Jeanșii cu talie înaltă încă sunt la modă, fiind foarte căutați în toate magazinele de haine.

Aparent, denimul se numără printre puținele materiale care nu s-au demodat cu timpul și care este în fiecare sezon reconceput, de la aspectul uzat până la rupturi.

Avem deci piesa principală de vestimentație. Dar încă întâmpinăm dilema asortării blugilor. Cum este cel mai corect să îi purtăm și alături de care alte obiecte? Află acum câteva dintre accesoriile și piesele vestimentare care odată combinate cu jeanșii, NU te vor ajuta să obții un look stylish. Dacă nu vrei să fii captiv într-o rutină, fii atent la următoarele obiecte foarte interesante aflate în acest moment la modă care, orice ar fi, nu este recomandat să le porți cu o pereche de blugi.

1. Borseta

Borseta nu a fost dintotdeauna un obiect interesant de purtat, însă acum a devenit un obiect foarte la modă și folosit…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.