Cum a reușit Adina Buzatu să dea jos nu mai puțin de 45 kilograme. Care sunt secretele vedetei

0

Adina Buzatu se poate mândri cu o siluetă de invidiat, mai ales că prima tinerețe s-a sfârșit. Vedeta a mărturisit cum a reușit să slăbească uimitor după ce a născut-o pe fiica sa, Sara, acum în vârstă de 22 de ani. Adina a dezvăluit că a scăpat de 45 de kilograme, iar din acel moment nu a mai pus nimic pe ea.

În cadrul unui interviu pentru csid.ro, Adina Buzatu a povestit că cele două mari secrete ale ei sunt o alimentație echilibrată și multe exerciții fizice. Vedeta a spus de asemenea și ce fel de dietă a ținut în acea perioadă dar și cum reușește să se mențină și acum, după atâția ani.

„Am renunţat la dulce şi pâine, mâncam doar o felie de graham dimineaţa, cu brânză slabă, ulei de măsline, apoi friptură cu salată de legume. Evitam carbohidraţii şi făceam zilnic tratamente corporale şi sport, foarte mult sport!

Ajung zilnic târziu acasă, în medie pe la 11 noaptea, dar dimineaţa la 7 plec la sport. Înainte făceam tenis sau aerobic la antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu, dar acum merg aproape zilnic la o sală de sport şi fac cel puţin o clasă. Dacă am timp, completez…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.