Cum a reușit vedeta de televiziune Irina Reisler să slăbească 50 de kilograme. Dieta care i-a transformat radical silueta

0

Vedeta de televiziune Irina Reisler a reușit să slăbească 50 de kilograme, iar acum s-a hotărât să spună lumii întregi care este dieta pe care a urmat-o și a ajutat-o să își transforme complet look-ul dar și stilul de viață.

După ce a născut-o pe fiica ei, Irina a ajuns să cântărească 100 de kilograme, lucru care a început să o complexeze din ce în ce mai tare. Astfel, vedeta și-a dorit o schimbare majoră și a muncit din greu pentru a slăbi. A urmat o sumedenie de diete, iar la puțin timp, greutatea ei a ajuns la jumătate.

Unul dintre regimurile pe care Irina l-a ținut este cel de 13 zile și se numește dieta Mayo. Uite cum se desfășoară primele trei zile ale acestuia, conform DCNews.ro.

Prima zi – dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr. La prânz, două ouă fierte, 400 de g spanac fiert și o roşie. Seara, 200 g grătar vită, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Ziua a doua – dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr. La prânz, 250 g de şuncă presată, un iaurt. Seara, 200 g grătar de vită, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Ziua 3 – Dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr, o felie păine prăjită. La prânz, două ouă fierte, o felie de şuncă, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie. Seara, o ţelină fiartă, o roşie, un fruct. După şapte zile, regimul se ia de la capăt. În cartea Irinei găsiţi şi restul regimului.

Irina…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.