Cum ai grijă de pielea și părul tău odată cu venirea anotimpului rece

0

Din clipa în care anotimpul rece începe să își facă loc în viețile noastre, organismul suferă schimbări majore. Părul devine mai uscat, unghiile mai exfoliate, iar factorii din mediu ne afectează pielea. Ce poți face? În primul rând, ai o grijă mai mare asupra alimentației, și ai grijă să-i oferi organismului tău un aport mai ridicat de vitamine, minerale și alte substanțe, pentru a funcționa corespunzător.

Cele mai mari probleme ce sunt vizibile la exterior sunt cele ale pielii, părului și unghiilor. Cum poți înlătura șansele ca părul să devină aspru, unghiile casante și pielea uscată?

Uite câteva secrete ce te pot ajuta să faci față cu bine iernii, conform sfaturimedicale.ro

1. Pentru păr tern

Ouă și cartofi dulci. Ouăle conțin sulfur care ajută la strălucire și cartofii dulci conțin beta-caroten ce oferă putere firului de păr și stimulează creșterea.

2. Pentru piele uscată și crăpată din cauza vântului sau a soarelui

Migdale și afine. Migdalele conțin vitamina E care ajută la protecția de razele solare. Să nu crezi că doar temperaturile scăzute au o influență negativă asupra corpului nostru. Soarele te poate arde chiar și iarna. Afinele conțin vitamina C care ajută la producția naturală a colagenului,

3. Pentru unghii sensibile ce se rup imediat

Iaurtul grecesc neîndulcit și căpșunile te pot ajuta. Iaurtul grecesc are o combinație perfectă de vitamina A, calciu și proteine. Toate acestea…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.