Cum alegi rochia de seară care să ți se potrivească

0

Când în viața noastră se apropie cu pași repezi un eveniment, o nuntă, petrecere sau o cină specială, încercăm mai mereu să arătăm cât putem de bine, începând de la machiaj și până la ceea ce purtăm. Cunoaștem acel sentiment dificil atunci când nu ne putem decide ce rochie de seară să alegem, care să se potrivească atât cu corpul nostru cât și cu evenimentul respectiv. Este însă un tip de rochie care ne poate scăpa de cheltuielile suplimentare și te poate salva atunci când ești invitată la un eveniment surpriză, pentru că este potrivită oricărei ocazii.

Vorbim astfel despre rochia neagră sau cum o mai numesc pe scurt englezii, LBD. Acest tip de rochie de seară trebuie să fie de nelipsit din garderoba unei femeii, pentru că este o investiție pe termen lung, fiindcă dacă acest tip de rochii sunt alese corespunzător, nu se vor demoda vreodată. Dacă vreți să cumpărați o astfel de rochie, puteți lua în considerare următoarele criterii:

1. Culoarea

Poate că vi se pare ciudat că aducem în discuție culoarea atunci când ne referim la o rochie de seară neagră, fiindcă ea, în mod evident, trebuie să fie neagră. Asigurați-vă totuși că rochia pe care o alegeți este într-adevăr neagră, și că nu are nuanțe de gri, gri închis, negru cărbune sau negru cu tente albe. Acestea nu fac parte din categoria LBD.

2. Forma corpului

În mod sigur există o rochie de seară neagră ce se potrivește oricărui tip de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.