Cum aplicăm crema hidratantă? Câte produse de îngrijire trebuie să folosim zilnic?

0

Crema hidratantă pentru față este un produs comestic care nu ar trebui să lipsească niciodată din trusa doamnelor de îngrijire. De aceea, foarte multe femei sunt într-o continuă căutare pentru crema perfectă care să le ofere cele mai bune rezultate. Însă nu este atât de ușor să găsești această cremă având în vedere diversitatea de tipuri de pe piață. De altfel, dermatologii susțin că nu alegerea cremei este cel mai important pas, ci modul în care o aplicăm.

Femeile petrec din ce în ce mai mult timp încercând să găsească soluțiile ideale pentru un ten perfect și de aceea și-au format un întreg ritual de înfrumusețare. Acestea folosesc foarte multe produse și de multe ori fără folos, ajungând să creadă că investesc degeaba în rutina lor de îngrijire.

În schimb, dermatologii ne sfătuiesc să nu folosim mai mult de trei produse pentru ten în același timp. Dacă tenul nostru are foarte multe produse pe față, porii se pot înfunda cu ușurință și ne putem alege cu mult mai multe afecțiuni decât ne-am fi dorit.

Specialiștii susțin că ar trebui să achiziționăm un produs ce conține atât de multe ingrediente cât are nevoie tenul nostru, în loc să folosim mult prea multe creme. În plus, tenul are foarte mult de suferit dacă peste crema hidratantă aplicăm fond de ten.

Crema trebuie întotdeauna aplicată cu lejeritate, fără să frecăm și să agresăm tenul. Crema se aplică cu ajutorul degetelor curate, prin mișcări ascendente.

În schimb, crema pentru față este extrem de necesară deoarece ajută la prevenirea foarte multor afecțiuni precum îmbătrânirea prematură și în plus ajută la o mai bună elasticitate, la obținerea unei străluciri naturale și la regenerarea țesutului tenului.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.