Cum caștigăm cațiva centimetri în înălțime?

0

Într-o epocă dominată de marketing unde imaginea contează tot mai mult, cu toții ne dorim o înfățișare care să ne aducă un plus atat în carieră cat și in viața personală iar unul dintre aspectele esențiale pe care nu îl putem controla este înălțimea.

Nu este vina nimănui că natura nu ne-a înzestrat pe toți cu un corp perfect și o înălțime de invidiat. Tocmai pentru a te bucura de o imagine impecabilă există numeroase trucuri care te pot face să pari cu cel puțin cațiva centimetri mai înaltă.

Cu toate știm că o pereche de tocuri și o coafură înaltă ne ajută să creștem cațiva centimetri buni în înălțime, insă este obositor să le folosim în fiecare zi, așa că ar fi bne să ținem cont și de alte elemente. În primul rand, ținuta monocromatică , de preferat in nuanțe închise, va ,,adăuga un plus de înălțime în comparație cu cea maxi în culori deschise iar hainele scurte vor accentua partea superioară a corpului în timp ce o pereche de papuci cu talpă groasă nu face altceva decat să atragă atenția asupra picioarelor.

Asemenea sfaturi există multe iar aplicate corect în viața de zi cu zi iți vor da cu siguranță cei cațiva centimetri în plus pentru a te putea simți cum se cuvine.

Sunt bărbat, nu pot să port tocuri.

Și bărbații se pot confrunta cu problema înălțimii iar pentru aceștia postura este chiar mai impotantă, de aceea reguliile de bază pentru a arăta mai înalt se folosesc atat pentru femei cat și pentru bărbați.

Sportul nu mă ajută?

Există  sporturi precum baschetul, handbalul sau înnotul, care practicate din copilărie te ajută să crești mai înalt dar dupa o varstă nu mai putem crește în înălțime. Totuși aceste sporturi pot contribui la un ritm sănătos de viață.

Medicina modernă și creșterea în înălțime

Odată cu evoluția medicinii apar numeroase tehnici de lungire a oaselor, însă operațile sunt dureroase, necesită timp iar rezultatele nu sunt garantate. Astfel cu sau fără cei cațiva centimetri în plus, cu toții avem și alte calități pe care ar trebui să le punem în prim plan.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.