Cum eliminăm coșurile sub piele

0

Una dintre problemele cu care multe femei ajung să se confrunte la un moment dat sunt coșurile sub piele, care apar indiferent de zona corpului. Aceste coșuri dau un aspect inestetic pielii, în special la venirea verii. Află acum prin ce modalități putem să scăpăm de coșurile de sub piele.

Unele dintre acestea sunt destul de dureroase, iar altele sunt foarte greu de acoperit, pentru că, sub fondul de ten, acestea continuă să se umfle.

Aceste coșuri apar datorită bacteriilor și mizeriei din casă, de pe stradă, din mijloacele de transport în comun, zonele cu praf, etc. După ce aceste bacterii au ajung pe pielea ta, vor forma infecții serioase care încep să se umfle și să doară.

Multe dintre acestea se află foarte mult sub piele și se inflamează serios, devenind tari la atingere.

Cum putem scăpa de coșurile de sub piele

1. Compresele calde. Acestea ajută la adunarea puroiului care va grăbi vindecarea. Coșurile ce se află adânc sub piele nu trebuie stoarse deoarece infecția se va sparge în interior și va migra către zonele apropiate.

2. Mierea. Este de asemenea un remediu util. Aplică miere pe locul dureros, deoarece are proprietăți antiseptice și ajută la vindecare.

3. Laptele. Acesta conține acizi alfa hidroxi care ajută la eliminarea coșurilor de sub piele.

4. Compresele cu apă sau ceai fierbinte. Pot fi foarte utile, deoarece porii se vor deschide în acel moment, iar infecția va ajunge la suprafața pielii.

5. Băile de abur. Ajută la eliminarea tenului gras, punctelor negre sau aspectului tern. Aceste băi acționează ca o saună pentru piele.

Tratament împotriva coșurilor sub piele

Ai nevoie de:

-demachiant pentru acnee

-apă caldă

-prosop

-comprese

-tratament pentru acnee

1. Spală zona respectivă cu demachiant pentru acnee și apă călduță. Demachiantul se aplică prin masare pentru 3 minute, după care se curăță de pe față cu apă caldă și se usucă prin tapotare cu un prosop curat. Te vei spăla așa doar de 2 ori pe zi.

2. Aplică o compresă cu lichid fierbinte pe coșul de sub piele. Lasă preț de 15-30 de minute să acționeze.

3. Aplică tratamentul pentru acnee pentru a trata coșul de sub piele. De preferabil să folosiți un tratament cu peroxid de benzoil.

Repetați acest tratament până când coșul de sub piele a dispărut. Nu încercați să îl stoarceți și nici nu mai aplicați alte produse până când coșul nu dispare.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.