Cum își alege cel mai nou îngeraș Victoria’s Secret sutienul potrivit. Sfaturi de la Barbara Palvin

0

Unul dintre noii îngerași ai brandului Victoria’s Secret a luat parte la primul său eveniment sub titlul de model oficial al companiei. Este vorba despre Barbara Palvin, care a jucat rolul principal la evenimentul de lansare a noii colecții de sutiene, care a avut loc la New York.

Modelul ce provine din Ungaria a prezentat noua colecție de sutiene a brandului renumit pentru lenjerie intimă, cu un curaj uimitor, cu o tunsoare bob nouă ce îi avantaja chipul potrivit rolului de îngeraș al firmei celebre.

Noua colecție de sutiene ne surprinde printr-o paletă largă de nuanțe, începând de la cele pastelate, până la cele cu un contrast puternic. Orice culoare ați alege, brandul vă garantează confortul maxim în momentul purtării.

Barbara Palvin a declarat care sunt și secretele sale în a-și găsi sutienul cel mai potrivit pentru ea, în cadrul aceluiași eveniment.

„Când merg să-mi cumpăr un sutien, prima oară încerc să-mi găsesc ceva confortabil, dar depinde şi de ocazie. Pentru timpul zilei, trebuie să fii sigură pe tine şi să te simţi comfortabil. Când ţi se potriveşte sutienul, stai mai dreaptă şi ţi-e mai uşor să-ţi alegi ţinuta”, a explicat Barbara Palvin, îngeraş Victoria’s Secret

Chiar dacă persoanele din mediul online o judecă și îi spun că silueta ei nu este potrivită pentru un model, Barbara Palvin nu a luat în seamă vocile celor răutăcioși și a avut grijă să ajungă mereu acolo unde și-a…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.