Cum îți alegi crema potrivită în funcție de tipul tău de ten

0

Cu atât de multe produse cosmetice pe piață, nu este tocmai ușor să îți alegi crema potrivită. Dacă nu știi care produs este benefic pentru tenul tău, atunci vezi recomandările următoare:

Dimineața după ce te trezești, înainte de a începe să te machiezi, curăță-ți bine tenul și aplică o cremă. Fiind un obicei zilnic, te va ajuta să acorzi o atenție mai sporită produselor pe care le alegi. Ai grjă să se potrivească cu pielea ta. Dacă nu, te poți alege cu probleme serioase.

Pentru ten sensibil alege crema bogată în minerale

Stresul, problemele de zi cu zi, diferențele de temperatură, programul obositor, toți acești factori se reflectă pe tenul tău. Te poți alege cu pete roșii și bubițe. În această situație, trebuie să optezi pentru o cremă cu un complex de minerale (cupru, zinc, mangan) care ajută la crearea de celule noi și la repararea epidermei. Nu uita să utilizezi și o cremă de noapte. Aceasta trebuie să conțină extracte de rodie sau aloe, antioxidante eficiente, ce ajută la protejarea pielii și refacerea barierei sale de hidratare. Pentru a nu agrava situația, este indicat să eviți machiajul, cel puțin până la regenerarea totală a pielii.

Tenul uscat are nevoie de vitamina E

Pielea uscată este fragilă și se poate irita cu prima ocazie. În plus, ridurile devin mai vizibile. Pentru a-i reda elasticitatea și hidratarea după care tânjește, alege o cremă cu textură onctuoasă, plină de vitamina…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.