Cum îți dai seama că trebuie să îți schimbi crema hidratantă

0

Atunci când ai impresia că pielea ta nu se află tocmai în cea mai bună condiție, ai putea să încerci să schimbi rutina pe care o utilizezi în acest moment, dar și produsele. În acest sens, uite care sunt semnele cărora ar trebui să le acorzi atenție și care îți spun că pielea ta ar putea fi afectată de crema hidratantă:

1. Are un miros ciudat

Dacă nu ești tocmai o fană a cremelor ce conțin parfum, atunci poate mai bine nu ar trebui să le mai folosești deoarece îți pot afecta tenul. În plus, dacă tenul tău este sensibil sau acneic, efectele pot fi mult mai grave. Înainte de a începe să folosești un alt produs pe ten, testează-l timp de o lună pe o porțiune de piele și notează dacă au fost semne deranjante pe tenul tău de când îl utilizezi.

2. Îți cauzează acnee

Cu toate că poate nu îți dai seama din prima care este cauza acneei cu care te confrunți, țapul ispășitor poate fi chiar crema hidratantă pe care te bazai. Există diverse reacții adverse ale unei creme hidratante, printre care și acneea. Chiar și așa, nu ar trebui să renunți la hidratarea tenului, ci doar să găsești acea formulă benefică tenului tău.

3. Pielea ta se usucă

Atunci când alegi o cremă hidratantă, trebuie să verifici ce formulă ți se potrivește. Dacă la circa o oră după ce ai aplicat crema, simți că pielea ta nu beneficiază de suficientă hidratare, atunci formula cremei este prea ușoară pentru tine. Caută să aibă…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.