Cum îți poți prepara propria ta loțiune de plajă

0

Te-ai săturat de toate produsele pentru soare din comerț și ai decis că este timpul să-ți creezi propria loțiune de plajă? Nimic mai simplu.

Am pregătit special pentru tine 2 rețete simple de loțiuni de plajă ce te pot ajuta să nu te arzi la soare, să obții bronzul mult dorit, dar să fii și protejat de razele ultraviolete. Ingredientele se pot achiziționa din orice magazin cu produse naturiste, dar și din piață.

1. Loțiune din mix de uleiuri de cătină, măsline, unt de cacao și morcovi

Vei avea nevoie de 30 ml de ulei de măsline, aceeași cantitate de ulei de cătină, 30 de grame de unt de cacao, zeama de la un morcov mare. Toate acestea se vor amesteca foarte bine, iar apoi se vor lăsa la frigider. După 24 de ore se poate folosi fără probleme.

2. Loțiune din ulei de morcovi

Aceasta se poate numi și cea mai simplă rețetă. Vei avea nevoie de 100 ml de ulei de morcovi pe care îl vei combina cu 20 de picături de ulei esențial de morcovi. Experții recomandă utilizarea acestuia și înainte de expunerea la soare. Adică, cu 1-2 săptămâni înainte de a merge la plajă, aplicați acest amestec pe întreg corpul.

În momentul în care v-ați hotărât serios să vă preparați propria loțiune de plajă acasă, trebuie să vă gândiți să implicați și factorul de protecție. Mai jos veți putea vedea o listă cu uleiurile ce vă pot asigura o protecție garantată împotriva razelor solare. Cu toate acestea, nu uitați că cea mai…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.