Cum poți arde calorii în timp ce ești la birou

0

Este mult mai ușor decât credeai să arzi calorii chiar și atunci când ești la birou. Investiția este una foarte mică, ce te ajută să obții rezultate maxime. Uite ce trebuie să faci mai exact.

Când vine vorba de slăbit, inamicul numărul 1 este stilul de viață sedentar. În plus, există o legătură mare între muncă și stres, un alt factor ce determină îngrășarea, între grăsimile pe care vei fi mai tare tentată să le consumi și timpul pe care îl petreci la muncă, și mai ales, statul pentru ore întregi pe scaun.

Conform unui studiu recent publicat în Jurnalul de activitate fizică și sănătate, un sfert de oră de activitate sunt îndeajuns pentru a preveni depunerea kilogramelor în plus. Poți face și unele exerciții simple atunci când ești la birou, pentru că este foarte recomandat să nu stai ore întregi pe scaun fără să te ridici.

Dacă poți să lucrezi din picioare, nu te feri să o faci, pentru că astfel vei putea să arzi calorii. Dacă jobul nu te lasă să stai departe de birou, fă la fiecare jumătate de oră exerciții ușoare, atunci când stai pe scaun. Adică întinde pe rând fiecare picior,…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.