Cum poți combate pielea uscată de pe picioare

0

După expunerea la soare, de multe ori întâlnim o situație neplăcută ce poate afecta toate femeile și anume uscarea și deshidratarea pielii. Înafară de aspectul inestetic, pielea uscată poate duce la disconfort și în unele cazuri chiar la unele afecțiuni dermatologice. Uite câteva remedii pentru a combate pielea uscată de pe picioare.

Pentru a reface echilibrul hidrolipidic al pielii, primul lucru eficient pe care îl poți face este să bei cât mai multă apă, întrucât hidratarea ajută la rezistența straturilor superficiale ale pielii. Este indicat să bei minimum 8 pahare de apă în fiecare zi.

1. Ulei de măsline și zahăr

Cel mai eficient tratament pentru a înlătura senzația de piele uscată este uleiul de măsline. Acesta conține foarte mulți antioxidanți și acizi grași benefici pentru pielea ta. Poate repara și domoli pielea uscată de pe picioare. Amestecă 2 linguri de ulei de măsline, 4 linguri de zahăr brun și o lingură de miere. Trebuie să îți masezi picioarele cu acest exfoliant prin mișcări circulare câteva minute, iar apoi clătește și aplică o cremă hidratantă.

2. Ulei de cocos – tratament natural

Este foarte bun pentru a trata pielea uscată. Acesta conține foarte mulți acizi grași ce umplu lipsurile de hidratare. Amestecă între degete o lingură de ulei de cocos. Mai apoi, masează blând picioarele și spală orice urmă de ulei cu apă caldă, folosind mișcări circulare.

3. Exfoliant natural din…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.