Cum poți depăși cu bine o ceartă în cuplu

0

Relațiile de iubire sunt printre cele mai frumoase însă, asemeni oricărei relații, există și unele discuții sau tensiuni, unele mai mari iar altele mai mici. Important este să știi cum să treci peste aceste momente fără să creezi o ruptură pe care să nu o mai poți repara.

Ce ai putea să faci pentru a păstra iubirea intactă după o ceartă:

1. Trebuie să accepți scuzele!

Dacă continui să fii în continuare supărată și nu vei accepta scuzele, nu vei face altceva decât să agravezi situația. Și partenerul se va simți prost pentru că și pentru el ziua a fost proastă, pentru că a trecut printr-o ceartă cu persoana iubită. Dă-i o șansă și nu-l da la o parte pentru că ești încăpățânată.

2. Nu ignora întâmplările ce au avut loc între voi!

De multe ori, relațiile se strică pentru că partenerii nu discută despre problemele lor. După ce n-au ajuns la nici o concluzie, ei continuă să fie împreună ca și cum evenimentul nu a avut loc. Da, pare o idee bună ca să îți ignori problemele, însă nu aduce nici o rezolvare pe viitor. În acest fel, doar amânați momentul inevitabil. Toate supărările și frustările se adună, furia devine din ce în ce mai mare și apoi apare explozia care va distruge tot ce s-a clădit între voi. Trebuie să discutați despre problemele voastre, să găsiți o cale de izbândă împreună, făcând un compromis, conform relații.net.

3. Nu te învinui pe tine!

Toată lumea face greșeli,…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.