Cum poți să folosești cafeaua, în afară de a o bea

0

În afara faptului că te ajută să îți aduni gândurile dis de dimineață și înlătură durerea de cap în doar câteva minute, cafeaua poate fi minunată pentru a fi folosită și în alte situații. Uite câteva utilizări mai puțin renumite pe care le pot avea boabele de cafea.

Află și tu acum la ce mai poți folosi boabele de cafea! La aceste utilizări sigur nu te-ai fi gândit până acum:

1. Odorizant pentru mașină!

Ce poate mirosi mai bine dimineața decât cafeaua. Chiar dacă nu ai băut cafeaua acasă, până ce ajungi la birou, te va trezi mai mult ca sigur mirosul. Pune boabele de cafea proaspăt râșnite într-un săculeț din pânză și atârnă săculețul la bord. Când vei ajunge la mașină dis de dimineață, aroma de cafea îți va da o stare de bine și îți va conferi de asemenea și energie, noțiune deja demonstrată prin diverse studii.

2. Înlătură mirosul neplăcut al animalelor de companie

Pune cafea proaspăt râșnită într-o tigaie nonaderentă și lasă praful de cafea să se prăjească scurt timp la foc mic. Vei resimți imediat o aromă minunată și puternică în întreaga casă. Aerisește foarte bine și vei observa că mirosul de câine sau de pisică va dispărea.

3. Cafeaua, un exfoliant eficient

Măcinate cât mai fin, boabele de cafea pot fi transformate într-un scrub gentil și parfumat pentru exfolierea picioarelor sau chiar și a tenului. Ține cafeaua măcinată la înmuiat în apă rece câteva minute,…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.