Cum prepari băutura revigorantă care stinge căldura în zilele fierbinți de vară

0

Vara este fără doar și poate cel mai așteptat sezon pentru oricine. Aceasta este în primul rând marcată de o vacanță de care toată lumea se poate bucura și își poate lua doza de odihnă, distracție și energie. Din nefericire însă, această vacanță este scurtă, dar temperaturile mari țin mult mai mult timp, pentru aproape patru luni.

Chiar dacă este nemaipomenit să stai uneori la soare, razele lui s-ar putea să te afecteze serios, în special dacă nu te-ai pregătit așa cum trebuie. Vorbim astfel deci despre arsuri solare și insolații, dar și despre efectele negative pe care le poate avea pentru sănătatea ta interioară. Vei fi cel mai probabil fără vlagă, lipsită de energie și cu o nevoie foarte mare de a lenevi.

Ca să poți evita aceste episoade neplăcute de oboseală și lipsă de energie, acum vei afla o soluție cât se poate de răcoroasă și revigorantă. Este vorba despre o băutură tonică numai bună pentru verile fierbinți.

Pentru a prepara această băutură tonică vei avea nevoie de:

  • 2 lămâi de mărime medie
  • 2 castraveţi de mărime medie
  • câteva frunze de mentă proaspătă
  •  2l de apă plată
  • un praf de scorţişoară
  • câteva cuburi de gheaţă

Mod de preparare:

Chiar dacă pare că seamănă cu o simplă limonadă, rețeta diferă totuși. Pentru această băutură este indicat să tai lămâile în felii subțiri, pe care va trebui să le așezi pe fundul unui vas mare din sticlă, fără să storci zeama…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.