Cum prepari mere pane, desertul simplu și pe gustul tuturor

0

Nu te descurci să faci prăjituri complicate, creme care îți ocupă toată ziua sau blaturi pe care să le ții ore întregi la cuptor? Poți să încerci și alte rețete rapide și ușoare prin care poți să atragi admirația prietenilor, a familiei sau a persoanei iubite. Încearcă cel mai gustos și ușor de realizat desert al verii: merele pane.

Înafara faptului că sunt foarte delicioase, nu vei avea nevoie de foarte multe ingrediente și nici de prea mult timp petrecut în fața cuptorului. Este însă un secret ce va face merele și mai aromate: o jumătate de pahar de vin alb. Efectiv se vor putea topi în gură. Se pot servi alături de caramel și înghețată.

Uite care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara rețeta de mere pane:

  • 200 g de zahăr pudră,
  • 1 plic cu zahăr vanilat,
  • 1 pahar cu făină,
  • 1 ou
  • 50 g de unt
  • 1/2 pahar cu vin alb,
  • ulei.

Cum se prepară:

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să separi albușurile de gălbenușuri.

Puneți zahăr pudră și unt peste gălbenușuri și amestecați cât de bine se poate, utilizând un mixer. Mai apoi, adăugați făina și vinul și continuați să mixați până ce se va omogeniza.

După aceea, bateți albușurile de ou folosind tot un mixer și transferați spuma de albușuri în compoziția de mai sus.

Este timpul să spălați și să curățați merele de coajă, semințe și cotor și să le tăiați după preferințe.

Într-un vas ceva mai adânc, puneți la încălzit…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.