Cum purtăm sacoul supradimensionat primăvara aceasta

0

Piesă de bază în garderoba oricărei doamne, sacoul nu mai este demult întrebuințat exclusiv evenimentelor și ocaziilor speciale, devenind un articol pe care îl putem integra cu ușurință în ținutele de zi cu zi, fie ele și sport.
Să nu mai vorbim de cât de practic este, mai ales în zilele de primăvară, când avem nevoie de „ceva ușor, de luat peste”.
Așadar, dacă v-am convins și simțiți că puteți îmbrățișa această abordare relaxată a unei piese consacrate în zona diametral opusă, iată câteva moduri în care o puteți integra în ținute.
În combinație cu colanții de ciclism
Poate cel mai răspândit trend al anului, colanții de ciclism pot fi integrați cu ușurință în orice ținută. Chiar și împreună cu un sacou. Și rezultatul va fi unul spectaculos, chiar și fără a depune un efort major.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Faeh (@oliviafaeh) on Apr 28, 2019 at 11:41am PDT

Cu jeanși și un tricou
Și cel mai basic outfit poate fi revigorat cu ajutorul unui sacou supradimensionat. În acest caz, puteți opta pentru orice textură sau culoare, având în vedere că restul ținutei permite acest lucru.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj) on May 1, 2019 at 7:36am PDT

Cu o curea în talie
Puteți avea senzația că un sacou supradimensionat „vă înghite”, dezechilibrând complet proporțiile naturale ale corpului. Acestă…

Continuarea Aici…

Sursa:
Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.