Cum să ai grijă de buzele tale pe timp de vară

0

Buzele uscate, crăpate, ce se exfoliază foarte ușor, nu arată în niciun caz estetic, motiv pentru care îți vom oferi câteva sfaturi de îngrijire cu ajutorul cărora tu le vei acorda atenția bine meritată, și le vei putea hidrata perfect pe timpul verii.

Cum trebuie să îți îngrijești buzele pe timpul verii, află chiar acum:

1. Bea cât mai multă apă și consumă alimente cât mai bogate în apă

Hidratarea buzelor trebuie făcută neapărat și pe timp de vară, nu doar iarna, atunci când se usucă extrem de tare din cauza vântului, motiv pentru care îți propunem să consumi cel puțin doi litri de apă în fiecare zi, dar să și consumi fructe și legume cât mai bogate în apă, precum: pepene verde, piersici, roșii, castraveți, etc. În mod cert buzele tale vor fi mult mai hidratate.

2. Oferă-le buzelor tale produse cât mai hrănitoare

Nu este de ajuns să folosești un balsam de buze, pentru că unele produse nu conțin ingrediente destul de hidratante. Utilizează produse în compoziția cărora se vor regăsi ingrediente precum ceară de albine, unt de shea, ulei de migdale sau de jojoba, sau petroleum.

3. Fă-ți o exfoliere a buzelor cel puțin o dată pe săptămână

Un pas esențial pentru a obține niște buze hidratate vara este exfolierea. Prepară-ți un astfel de scrub chiar la tine acasă, amestecând o linguriță de zahăr brun cu miere și ulei de măsline și aplică această pastă pe buze, masând blând, cu mișcări…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.