Cum să dăm culoare sprâncenelor în funcție de nuanța părului

0

Sprâncele bine definite, atât prin culoare și formă, sunt cele care îți vor promite un machiaj reușit. Îți vor încadra fața ca la carte și îți vor scoate în evidență trăsăturile într-un mod subtil, lucru ce te va ajuta să arăți ireproșabil.

Cum să alegi nuanța potrivită pentru sprâncene?

Mai întâi, trebuie să iei în considerare nuanța părului tău, pentru a se realiza un contrast frumos între cele două. Înainte de a-ți vopsi sau colora sprâncenele cu ajutorul unei palete de machiaj, este indicat să testezi înainte câteva nuanțe pentru a fi sigură din timp că vei face o alegere potrivită. Mai întâi încearcă, fă-ți poze, iar apoi compară rezultatele între ele.

1. Pentru părul blond

Femeile au tendința de a-și defini cât mai bine sprâncele pentru a căpăta mai multă încredere în sine și pentru a se simți mai frumoase. Doamnele cu părul blond natural vor avea în general sprâncenele de o culoare mai deschisă. Așadar, pentru a-și evindenția trăsăturile, este important ca sprâncenele să fie cu unul sau două tonuri mai închise. În acest fel, vor fi cel mai bine definite și vor părea și mai pline de volum. Nici persoanele cu părul vopsit blond platinat nu trebuie să își deschidă în mod exagerat de mult sprâncenele, pentru că vor avea un aspect departe de natural, iar conform specialiștilor, trăsăturile vor fi mai estompate.

2. Pentru părul șaten

Dacă ești șatenă în mod natural și…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.