Cum să faci parfumul să reziste mai mult pe piele?

0

Un parfum superb îți va conferi putere, un sentiment de senzualitate, iar în momentul în care îl porți simți că poți cuceri întreaga lume. Din nefericire însă, acel miros minunat se difuzează odată cu trecerea orelor. Utilizează trucul următor iar parfumul tău va putea rezista pentru mai mult timp pe piele.

Orice femeie trebuie să știe trucurile de bază care vor face parfumul să persiste pe piele. De exemplu, aplicarea esenței în locuri strategice cum ar fi lobul urechii, încheietura mâinii sau pe păr, reprezintă unul din acele trucuri. De asemenea, este important să îl mai și reîmprospătezi pe parcursul zilei.

Folosește produse din aceeași gamă

Un parfum va putea rezista mai mult dacă utilizezi produse cosmetice pentru corp din aceeași gamă cu parfumul. Aceste game complementare conțin loțiuni și creme ori geluri de duș care au ca rol principal menținerea pielii învăluite în parfumul preferat pentru un timp mai lung.

Gel de duș

Atunci când te speli, utilizează gel de duș, săpun solid, spumant ori scrub pentru corp, din aceeași gamă cu parfumul tău. Este esențial să utilizezi astfel de produse, pentru că porii se deschid în contactul cu apa caldă, iar mirosul va pătrunde mai eficient în piele. După ce ai ieșit din duș, șterge-ți puțin pielea cu un prosop curat.

Crema hidratantă de corp

Hidratează-ți pielea aplicând o cremă care să aibă aceeași notă caracteristică. Chit că folosești o loțiune…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.