Cum să folosești balsamul de buze și pentru alte întrebuințări

0

În afară de calitățile lui uimitoare pe care le are asupra efectului estetic, balsamul de buze este foarte folositor vara dacă ai pielea uscată sau dacă te confrunți cu câteva arsuri solare. De asemenea, mai poți afla și alte întrebuințări mai puțin renumite ale balsamului de buze.

Cum să îți utilizezi balsamul de buze pentru a-ți înfrumuseța mâinile

Masează-ți mâinile dacă ai pielea uscată și cu crăpături. Este indicat în special balsamul de buze cu miere sau cu plante medicinale pentru acest lucru.

Aplică balsamul de buze pe cuticule și masează-le până ce se înmoaie și vor fi mai ușor de curățat sau de tăiat.

Aplică un balsam de buze cu miere sau realizat din plante medicinale pe zgârieturile mici sau arsurile de pe mâini. Te va ajuta să vindeci pielea.

Aplică balsam de buze pe unghii, dacă te-ai obișnuit să le rozi când ești stresată. Gustul gras și parfumat te va face să uiți de acest obicei.

Balsamul de buze poate fi utilizat pe ten

Aplică un strat destul de subțire de balsam la coada ochilor, acolo unde se formează ridurile denumite „laba gâștii”. Acest balsam le va ajuta să se estompeze și să hidrateze pielea.

Utilizează balsam de buze pe față, pe obraji sau pe frunte, dacă ai o piele mai uscată sau dacă ai arsuri solare și nu ai nici o cremă de protecție lângă tine.

Masează-ți și nasul cu balsam de buze atunci când ești răcită și îți curge mai mereu. Balsamul va ajuta pielea…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.