Cum să folosești corect benzile împotriva punctelor negre

0

Înainte de a utiliza benzile pentru punctele negre, trebuie să iei aminte și la efectele secundare pe care le pot avea. Dacă ai alergie la anumite substanțe din compoziția lor, te vei alege cu o iritație urâtă și se poată să ai nevoie de o vizită la dermatolog.

Optează pentru benzi de calitate, de la un producător licențiat, care să conțină cât mai puține substanțe cu un nume dificil de pronunțat și câteva ingrediente emoliente și antiinflamatoare, cum ar fi aloe vera.

Baia de aburi, imperios necesară

Nu utiliza benzile pentru puncte negre fără să îți faci înainte o baie de abur cu 15-20 de minute înainte. În urma acestei băi, porii se vor dilata, iar benzile vor putea extrage o cantitate mai mare de sebum din porii negri și infectați. Dacă nu faceți această baie de abur, benzile nu vor fi la fel de eficiente. Adică, nu se va observa nici o schimbare, iar nasul și bărbia ți se vor irita foarte tare.

Nu folosi benzile cu pudră de cărbune negru

Este de preferat să utilizați benzile albe, cu aloe vera, cu extract de mușețel sau alte plante medicinale, ce au efect calmant și mentolat. Este indicat să nu folosești benzile cu pudră de cărbune, deoarece acestea se încălzesc odată cu atingerea pielii și intră în porii liberi.

Taie benzile în funcție de zona de pe față pe care le aplici

De obicei, benzile pentru puncte negre sunt mai mari decât ne trebuie. Dacă vrei să le utilizezi doar pentru nas, taie-le din…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.