Cum să înlături oja semipermanentă și gelul de pe unghii, la tine acasă

0

Cu toate că la prima vedere poate părea o operațiune extrem de dificil de realizat, trebuie să ții minte că, dacă vei urma sfaturile de mai jos, care de altfel sunt sfaturile unui profesionist, vei putea avea din nou unghii frumoase și îngrijire.

Cum îndepărtezi oja semipermanentă

Vei avea nevoie de o pilă cu care să înlături luciul de pe unghie. Acest lucru nu se topește în acetonă și trebuie înlăturat cu pila. După ce ai făcut acest demers și unghiile au devenit mate, acoperăți-le cu o dischetă demachiantă îmbibată în acetonă, după care acoperă-le bine într-o folie alimentară, de aluminiu. Lasă-le timp de 10-20 de minute pe unghii.

Mai apoi, cu ajutorul unui șervețel, înlătură oja semipermanentă până ce s-a înmuiat și s-a topit. După ce unghiile au rămas curate, poți să începi să le pilești până ce ai ajuns la forma și lungimea dorită.

În cele din urmă, aplică un strat de lac tratament. Pentru a scăpa de cuticule, utilizează un ulei special pentru cuticule și împinge-le încet către deget cu ajutorul unui bețigaș din lemn.

Cum să îndepărtezi manichiura cu gel

Este important să ai o pilă suficient de abrazivă, cu o abraziune de minim 150, cu care să începi să îți pilești lungimea unghiei.

Pentru început, contează foarte mult să scurtezi unghiile până ce vei ajunge la o lungime potrivită. Ține pila la 45 de grade, încet sub unghie, după care începe să pilești. Pentru început, cu…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.