Cum să îți albești dinții în mod natural, acasă

0

Probabil și tu te-ai săturat să folosești la nesfârșit tot felul de produse de albire a dinților din comerț care nu aduc niciun rezultat.

Ei bine, prepararea propriului produs pentru albirea dinților este o cale sigură pentru a obține un tratament cât mai natural, îți va lumina dantura și va înlătura efectele neplăcute ale alimentelor și băuturilor care ți-au pătat dinții.

Pentru acest lucru va fi important de reținut faptul că trebuie să vă feriți de orice soluție ce are în compoziție citrice precum lămâile, portocalele sau căpșunile.

Acidul pe care aceste fructe îl conțin se poate descompune și vă poate afecta smalțul dentar.

Cum să îți faci acasă pastă de dinți naturală din ulei de nucă de cocos și frunze de mentă

Chiar dacă studiile nu sunt încă certe privind efectul uleiului de nucă de cocos asupra sănătății orale și a bacteriilor, s-a luat în calcul și posibilitatea existenței proprietății pentru înlăturare a petelor.

Uleiul de nucă de cocos, la care se adaugă și o cantitate mică de frunze de mentă pentru un efect fresh, poate ajuta la eliminarea unor bacterii de pe smalțul dentar care duce la îngălbenirea dinților.

Conform specialiștilor, uleiul de cocos conține acid lauric, un compus care descompune bacteriile.

Asemeni oțetului de mere, uleiul de nucă de cocos nu reprezintă o soluție rapidă, așa că este recomandată folosirea lui în timp pentru a se observa cele mai bune…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.