Cum să îți îngrijești tenul corect pe timp de vară

0

Toate femeile își doresc să aiă un ten imaculat, fără imperfecțiuni sau pori dilatați, asemeni porțelanului, doar că, secretul acestuia este fără doar și poate, ritualul de îngririre. Pe timpul verii, atunci când căldura excesivă și praful sau poluarea poate duce la apariția imperfecțiunilor, ritualul trebuie să devină mult mai temeinic.

Așadar, hidratarea tenului vara ar trebui să fie o procedură meticuloasă, și de aceea îți vom propune câteva sfaturi de îngrijire:

1. Spală-ți și exfoliază-ți fața cât mai bine

Primul lucru cu care trebuie să începi este curățarea feței, și mai exact spălatul pe față cu apă rece. Tenul se va curăța repede, iar pentru a îndepărta celulele moarte utilizează un gel exfoliant sau un exfoliant natural, realizat chiar la tine acasă.

2. Hidratează-ți pielea

Un pas esențial pentru obținerea unui ten complet imaculat este hidratarea pe timpul verii. Nu uita de expunerea la soare și de temperaturile ridicate și utilizează o cremă hidratantă cu o textură lejeră, ce va intra rapid în piele și o va lăsa să respire.

3. Folosește cremă pentru protecție solară

Așadar, după ce tenul este curat și hidratat, utilizează o cremă cu protecție solară. Poți opta pentru una cu SPF ridicat, chiar dacă petreci mult timp la soare sau nu, pentru că pielea este expusă la razele nocive oricând.

De altfel, în ceea ce privește machiajul feței, optează pentru produse cu texturi…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.