Cum să nu dai greș când te dai cu ojă

0

Pentru femeile mai puțin pricepute, o manichiură fără cusur este cu greu obținută la ele acasă, ci mai degrabă la saloanele de înfrumusețare. Pentru acestea, orice încercare de a-și picta unghiile cu ojă acasă, reprezintă nu doar o corovoadă dar și un dezastru de proporții. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă atunci când trebuie să își aplice lacul de unghii.

Cea mai mare problemă pe care o avem de obicei atunci când aplicăm lacul sau oja pentru unghii este cu păstrarea liniei unghiei. Acum nu mai este nevoie să te enervezi, căci există un produs care înlătură aplicarea lui pe degete.

Aplică vaselină

Este cea mai potrivită metodă prin care putem să ne păstrăm lacul de unghii sau oja la mare depărtare de degete. Aplicați vaselină din cutiuță, pe pielea degetului, pe toată suprafața degetului, după care aplicați ojă pe unghii în mod normal. Cu toate că vă tremură mâna și mai greșiți, oja nu va putea rămâne pe deget, din cauza vaselinei. Cu toate acestea, este esențial de reținut faptul că vaselina nu trebuie să ajungă și pe unghie, deoarece nici oja și nici lacul nu se vor putea lipi. Dacă ați mai depășit, iar vaselina a ajuns pe unghie, ștergeți-o foarte simplu cu un bețișor de urechi înmuiat în spirt. În plus, dacă nu aveți vaselină la îndemână, puteți folosi fără probleme crema de gălbenele, care deține aceeași consistență.

Aplică oja pe unghii

Procesul prin care…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.