Cum să porți cu stil incaltaminte dama de culoare roșie

0

Simbol al feminității și al sex appeal-ului, o pereche de incataminte dama de culoare roșie îți oferă o notă de îndrăzneală pentru orice ținută și la orice ocazie. Roșul este o culoare primară intensă și cu personalitate, care te ajută să atragi ușor atenția, indiferent că porți pantofi dama, balerini dama, ghete sau alte categorii de încălțăminte.

Totuși, chiar dacă roșul este atât de popular datorită avantajelor sale, este o culoare care îți poate transforma ținuta într-un adevărat rateu stilistic dacă nu o asortezi corect. Iată câteva sfaturi despre cum să porți cu stil culoarea roșie atunci când încalți pantofi damă și balerini damă, încălțămintea de sezon.

Cum să porți cu stil balerini în culoare roșie

Comozi și feminini, balerinii în culoare roșie merg cel mai bine în combinație cu ținute din denim, datorită contrastului stilistic dintre acestea. Pentru un look relaxat și casual, o pereche de pantaloni de tip jeans și o cămașă vaporoasă sunt suficiente pentru a asorta o pereche de balerini în culoare roșie. Partea interesantă este că poți purta balerini în culoare roșie chiar și la o ținută de birou, atâta vreme cât îi asortezi la un costum deux-pieces în nuanțe apropiate de roșu. Astfel vei obține un look office elegant reușit.

Cum să porți cu stil pantofi în culoare roșie

Dacă vrei un look impecabil atunci când porți pantofi în culoare roșie, atunci trebuie să…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.