Cum sa prevenim caderea parului?

0

Pentru multe femei, pierderea parului este un lucru ingrijorator. Desi, este normal sa pierzi de la 50 la 100 de fire de par pe zi, mai mult poate indica o problema. Vinovatul este, de obicei, inofensiv si poate fi cauzat de orice, de la genetica la modul in care va stilizati parul. Din fericire, parul subtire este, de obicei, mai degraba o preocupare cosmetica decat una sanatoasa.

Exista o varietate de produse si sfaturi care pot ajuta la combaterea caderii parului. Daca ati observat ca parul dvs. pare a fi mai subtire in ultimul timp, incercati sa folositi cateva sfaturi de mai jos pentru a remedia problema.

1. Evitati coafurile stranse

Coafurile foarte stranse pot duce la pierderea parului. Stresul cauzat de aceste coafuri stranse trage firul delicat al parului, iar pierderea parului/subtierea poate sa apara.

2. Unelte de par care utilizeaza caldura mare

Caldura este intotdeauna prea puternica pentru par. Daca decideti sa utilizati un dispozitiv de indreptare a parului sau o placa de curling, asigurati-va ca nu lasati mult timp pe par si mutatil la fiecare zece secunde.

3. Aveti grija de procesarea chimica

La fel cum caldura este foarte daunatoare parului, la fel sunt si o varietate de tratamente chimice de prelucrare oferite de saloane. Intotdeauna incercati sa ramaneti la stilul si culoarea naturala.

4. Importanta alimentelor

Alimente bogate in vitamine si minerale, cum ar fi fierul, zincul si vitamina B12, pot ajuta la revitalizarea firelor de par subtiri. Asigurati-va ca dieta dvs. include o multime de verdeata cu frunze, nuci, fasole, peste si carne slaba.

5. Folositi produse destinate parului

Deoarece caderea parului este o mare preocupare pentru femei, pe piata exista acum multe produse de crestere parului.

6. Nu sariti peste masajul scalpului

Masajele scalpului au dovedit ca imbunatatesc circulatia la nivelul scalpului, stimuland cresterea parului.

7. Luati in considerare uleiurile esentiale

Uleiurile esentiale au fost mult timp importante pentru beneficiile lor naturale.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.